Voedselproductie en -Verwerking

Voedselproductie en -Verwerking

Strengere regelgeving en toegenomen bewustwording van consumenten leiden tot een wereldwijde toename van terugroepacties van producten. Wij helpen u om uw voedselproductieprocessen te optimaliseren en helpen de negatieve gevolgen van productverontreiniging te voorkomen.

FOCUS OP VEILIGHEID OM UW REPUTATIE TE BEHOUDEN

UW UITDAGINGEN

Productverontreiniging en terugroepacties nemen steeds meer toe. Dat komt door strengere regelgeving, verstoringen van de supply chain en het toegenomen bewustzijn van consumenten. Elk geval heeft de potentie om aanzienlijke financiële verliezen te veroorzaken voor voedselproducenten en -verwerkers. Het is dus van groot belang om uw supply chain te beveiligen en de veiligheid en kwaliteit van uw voedselinkooppraktijken te kunnen waarborgen. Daarnaast wilt u toegang krijgen tot internationale markten zonder wereldwijde reputatieschade te lijden omdat u niet voldaan zou hebben aan regelgeving.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Wij bieden de test-, inspectie- en certificeringsdiensten (TIC) die u nodig heeft om uw supply chain te beveiligen en de veiligheid en kwaliteit van uw voedselproductieprocessen te waarborgen.

  • Laboratoriumservices om kwaliteit en veiligheid van ingrediënten te waarborgen Wij testen uw producten in onze laboratoria om er zeker van te zijn dat de gebruikte ingrediënten voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.
  • Laboratoriumservices voor markttoegang Ons team van experts biedt testdiensten die toegang tot internationale markten ontsluiten, waaronder accreditatie van verplichte labelling van allergenen in Europa. 
  • Gezondheids- en veiligheidsinspecties en op maat gemaakte audits Bureau Veritas voert op maat gemaakte audits en gezondheids- en veiligheidsinspecties uit om excellentie in uw voedselproductie- en verwerkingspraktijken te verzekeren.
  • Overheidsprogramma’s voor voedseltests We bieden testdiensten aan overheden over de hele wereld om de kwaliteit en veiligheid van hun voedselvoorziening te beschermen.