Image
Food

Food 

De wereldwijde voedingsmiddelenindustrie heeft te maken met een groeiende vraag naar veilig en kwalitatief voedsel. We helpen u te voldoen aan deze verwachtingen, terwijl we tegelijkertijd de risico’s beperken en uw merk beschermen.

VOLDOEN AAN KLANTVRAAG IN DE FOOD-INDUSTRIE

UW UITDAGINGEN

Consumenten willen tegenwoordig weten waar hun voedsel vandaan komt, hoe het gemaakt en verwerkt is en hoe de kwaliteit wordt bewaakt. Als professional in de food-industrie moet u verantwoorde werkwijzen, volledige traceerbaarheid van producten en naleving van strenge voorschriften laten zien om te voldoen aan verwachtingen. Dit wordt een steeds complexere opgave in het licht van geglobaliseerde supply chains.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas biedt een compleet assortiment aan test-, inspectie- en cerficeringsdiensten (TIC) om de veiligheid en kwaliteit van uw voedsel van boer tot bord te garanderen.

  • Voedselproductie Onze diensten bevatten kwaliteits- en kwantiteitsinspecties, bodem- en zaadtests, pesticidenanalyses en certificering van verantwoorde praktijken. Al onze diensten zijn ontworpen om u te helpen gewasopbrengsten te verbeteren, duurzaamheid aan te tonen en toegang te krijgen tot internationale markten.
  • Voedselproductie & -verwerking Ons team van experts biedt voedings- en residutests, best practice-certificering en digitale monitoring van de toeleveringsketen. Zo helpen wij om de veiligheid en kwaliteit van uw producten te garanderen, evenals de naleving van regelgeving.
  • Foodretail, service & hospitality Profiteer van onze diensten als microbiële tests, digitale self-check technologie en in-store audits. Zo bereikt u merkconsistentie en verbetert en beschermt u uw reputatie.

Onze diensten: