Image
SCIOS 

SCIOS

SCIOS

Eigenaren of drijvers van stook- of elektrische installaties worden steeds vaker geconfronteerd met strengere wet- en regelgeving, op het gebied van veiligheid, milieu en energiezuinigheid. Deze zijn vastgelegd in het Activiteitenbesluit. Van de eigenaren of drijvers wordt verwacht dat zij op de hoogte zijn van deze vaak ingewikkelde wetten en regels. Maar ontwikkelingen binnen deze wet- en regelgeving volgen elkaar snel op. Zo snel dat het voor veel organisaties heel ingewikkeld is om deze bij te houden. Met alle gevolgen van dien. Bureau Veritas Inspections en Certifications zorgt ervoor dat uw organisatie compliant is aan het Activiteitenbesluit.

WERKZAAMHEDEN SCIOS 

Bureau Veritas Industrial Services, is onderdeel van Bureau Veritas Inspection and Certification The Netherlands B.V. en een erkende gecertificeerde instantie (SCIOS) voor het uitvoeren van PI’s en EBI’s. Daarnaast zijn we NL/EU conformiteitsbeoordelingsinstantie voor het werkveld drukapparatuur en leidingen met een overdruk hoger dan 0,5 Bar.
Bureau Veritas kan zich buigen op uitgebreide ervaring op het gebied van heet water, stoom, warmwater en CV-installaties, gasmotoren, gasturbines, incinerators, fornuizen en ovens in diverse industrieën (voorgekomen uit Krachtwerktuigen en KW2 B.V.). Daarnaast is Bureau Veritas toonaangevend op het gebied van NEN 3140 inspecties en brandveiligheid.

SCIOS deelregelingen

FOCUS

Elke inspecteur van Bureau Veritas is vakbekwaam en persoonlijk gekwalificeerd in SCIOS. Onze experts hebben ruime ervaring met de bedrijfs- en productieprocessen in uw branche, zowel in de publieke als private sector, van infrastructureel of industrieel tot projecten op zee (offshore).

Heeft u interesse in een training dan verwijzen wij u graag naar onze trainingswebsite. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie en advies op maat. Wij zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer: +31(0) 88 450 56 00.