INDUSTRIËLE EN KANTOORGEBOUWEN

Industriële en Kantoorgebouwen

Zowel modere kantoorgebruikers als moderne industriële gebruikers willen efficiënte werkruimtes met een minimale milieu-impact. Het is aan de ontwikkelaars en investeerders om aan deze behoeften te voldoen. Dit kan dankzij de diensten van Bureau Veritas waarbij we de veiligheid en prestaties van uw gebouwen kunnen garanderen.

ZORGEN VOOR VEILIGE, BETROUWBARE EN WINSTGEVENDE ACTIVA

UW UITDAGINGEN

Een groeiende stedelijke bevolking zorgt voor een groeiend personeelsbestand. Dit maakt dat men voor zakelijke omgevingen, fabrieken en industriële installaties, nood heeft aan moderne veilige gebouwen die voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven en industrie. Een winstgevend project garanderen en tegelijkertijd voldoen aan strenge regels en internationale normen brengt dan ook grote uitdagingen voor investeerders en ontwikkelaars met zich mee.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas helpt u bij deze complexe uitdagingen door ervoor te zorgen dat industriële gebouwen en kantoorgebouwen en -omgevingen volgens schema en binnen budget worden gebouwd. Daarnaast ondersteunt Bureau Veritas u ook nog bij het efficiënt beheren van uw bezittingen.

  • Duurzaamheid Ter ondersteuning van de veelvoorkomende eis van moderne gebruikers voor wereldwijd erkende milieukeurmerken ondersteunt Bureau Veritas u met het aanbieden van ‘green building’-services zoals LEED, BREEAM en HQE.
  • Constructie Om implementatie van ontwerpen en projecten te beheren en bewaken biedt Bureau Veritas u projectmanagementondersteuning (PMA) en bouwbegeleiding.
  • Health & Safety Om compliance op bouwplaatsen te garanderen biedt Bureau Veritas u on-site QHSE-coördinatie en vastgoedmonitoring aan. Ons team van experts staat steeds voor u klaar.
  • Tools voor kwaliteit, bouwen op schema en binnen budget Controle over het complete project en de benodigde technische procedures wordt mogelijk gemaakt door het web-based management tool ‘PRI MANAGER’ van Bureau Veritas.
  • In-service inspecties Om steeds te voldoen aan alle voorschriften voert Bureau Veritas inspecties tijdens het gebruik van uw apparatuur uit. Dit kan gaan van brand- en elektrische apparatuur tot hijsapparatuur.
  • Overdracht Grondige kennis over het technische profiel van een gebouw en de mogelijke risico’s alvorens over te gaan tot overname verwerft u dankzij de Technical Due Diligence-service van Bureau Veritas.