Image
AUTOMOTIVE & AEROSPACE

Automotive & Aerospace

Automotive & Aerospace

Veiligheid en globalisering zijn sterke factoren die spelen in de automotive en aerospace branches en hebben net als belangrijke milieuaspecten een invloed op het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten. Bureau Veritas Certification biedt voor deze unieke branches twee sectorspecifieke certificatienormen aan nl. IATF 16949 voor automotive en EN 9100 voor aerospace die u hierbij kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden

Zowel in de lucht- en ruimtevaart als in de automotive sector is Bureau Veritas Certification een toonaangevende partij. Dankzij onze certificering en opleidingsprogramma’s kan u de kwaliteit van uw producten en bedrijfsprocessen waarborgen rekeninghoudend met gezondheid, veiligheid, milieu en MVO-aspecten.

Zowel in de ruimtevaart- als automotive sector moeten bedrijven voldoen aan belangrijke kwaliteits- en veiligheidseisen, waarbij opdrachtgevers certificering tegen deze normen als een vereiste zien, een essentiële ‘license to operate’.

Bureau Veritas Certification helpt uw bedrijf aan te tonen dat uw organisatie aan de hand van geldende regels opereert waarbij een verbetering van de bedrijfsperformance centraal staat.

Focus

Ondersteuning bieden bij het verwezenlijken van de ambities van uw organisatie is waar Bureau Veritas Certification steeds haar focus legt. Het spreekt voor zich dat het voortdurend verbeteren van kwaliteit, en de hieraan verbonden veiligheid, van uw producten expertise vereisen. Bureau Veritas Certification staat garant voor het bieden van uitmuntende expertise tijdens elke stap van het proces.

Diensten