MARINE 

Als toonaangevend Classificatie Bureau werkt Bureau Veritas continu aan het reduceren van risico’s. Ons netwerk van experts staat 24/7 klaar om u te ondersteunen uw schepen en offshore installaties te laten voldoen aan wet- en regelgeving, de betrouwbaarheid te vergroten, een veilige omgeving te waarborgen voor bemanningen en de milieu prestaties te optimaliseren. Het denken in oplossingen voor onze klanten staat hierbij centraal en kenmerkt de handelswijze van onze medewerkers.

Wij zijn verder nauw verbonden met diverse ontwikkelingen binnen de sector en bieden ondersteuning door te voorzien in doelgerichte regelgeving en software programma’s.

ONS TEAM

In Nederland zijn wij vertegenwoordigd met kantoren in Groningen en Rotterdam. Wij hebben meer dan 50 ‘buiten’surveyors tot uw dienst voor het o.a. uitvoeren van:

  • Nieuwbouw inspecties
  • Materiaal en product certificering
  • Surveys voor schepen / installaties in service
  • Statutaire Certificering op basis van authorisaties door vlaggestaten
  • EU Certificering op basis van authorisaties van lidstaten

Verder hebben wij een lokale tekeningenkeur afdeling voor het doorrekenen van constructies, beoordelen van schema’s en het keuren van statutaire tekeningen en documenten.

Vanuit ons Marine Center Rotterdam coordineren wij de certificering van schepen en offshore installaties van onze klanten op basis van gedelegeerde bevoegdheden vanuit ons hoofdkantoor in Parijs.