AUTOMOTIVE

De automotive sector kent een enorme verandering. Voortdurende groei van de markt, ontwikkeling van technologieën en toegenomen milieumaatregelen liggen hier aan de basis. Bureau Veritas biedt u ondersteuning in deze periode van voortdurende verandering en helpt u succesvol te blijven.

WIJ MAKEN UW VERANDERINGSPROCES TOT EEN SUCCES

UW UITDAGINGEN

In de moderne automotive industrie is het belangrijk dat fabrikanten steeds de technologische ontwikkelingen volgen en blijven voldoen aan de veiligheids-, kwaliteits- en prestatienormen. Alsook moeten zij omgaan met alle risico’s die technologieën als elektrische auto’s en digitalisering inhouden. Daarbovenop is het van groot belang dat consumenten het vertrouwen behouden terwijl de organisatie en supply chain worden heringericht. Dit alles bepaalt het succes van deze fabrikanten.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas helpt uw innovatieve producten op de markt te brengen. Wij zorgen ervoor dat deze veilig zijn, voldoen aan specificaties en aan alle relevante milieuwetgeving.

  • Ontwerp & validatie Om de kwaliteit, veiligheid en goede prestaties van uw ontwerp en validatieprocessen te garanderen biedt Bureau Veritas diensten aan zoals International Automotive Task Force (IATF)- en cybersecurity-certificering, datamanagement, en leveranciersbeoordelingen.
  • Productconformiteit & -middelen Via producttesten, inspecties van ruwe materialen en fabrieksbeoordelingen verifiëren we of uw producten hun hele levensduur aan alle specificaties blijven voldoen.
  • Distributie Om risico’s die samengaan met de distributie van uw producten en mogelijke financiële verliezen als gevolg van schade en rechtzaken te verminderen biedt Bureau Veritas diensten aan die variëren van logistieke controles en voorraadbeheer tot schade-tracking en -management.
  • Sales & after-sales Risico’s gerelateerd aan verkoop, levering en onderhoud van uw producten verminderen we door wettelijk voorgeschreven inspecties en zowel beoordeling als opvolging van voertuigschade aan te bieden.