Image
Handshake

Leveranciers

De aankopen van Bureau Veritas zijn de operationele aankopen, de aankopen met betrekking tot testlaboratoria en de onderaannemers. Het doel van de afdeling Inkoop is het ondersteunen van de strategieën van Bureau Veritas bij zowel financiële als niet-financiële ambities. Onze missie is om kosteneffectieve en innovatieve oplossingen te implementeren met duurzame leveranciers. De rol van de leveranciers is essentieel om onze ambities voor het vormgeven van onze 'Shaping a Better World' praktijken te realiseren.

Een verantwoorde aankoop

Bureau Veritas Responsible Purchasing gaat verder dan de lokale regelgeving en industrienormen. Bureau Veritas wil dat haar leveranciers transparant zijn, zich inzetten voor continue verbetering en bijdragen aan het creëren van duurzame waarde voor de Groep. Deze principes zijn van toepassing op de supply chain en maken integraal onderdeel uit van de algemene inkoopvoorwaarden en vastgelegd in de Business Partner Code of Conduct (BPCC).

Programma voor leveranciersrelatiebeheer

Bureau Veritas is voortdurend op zoek naar bedrijven die de ambities van de Groep kunnen ondersteunen. Bureau Veritas heeft een speciaal programma ontworpen voor strategische leveranciers om een ​​omgeving van vertrouwen te creëren, innovatie te bevorderen en tegelijkertijd een verantwoorde inkoop te ontwikkelen. Daarom eist Bureau Veritas van haar leveranciers dat zij:

  • Onderteken de conformiteitsverklaring van de Gedragscode voor zakenpartners
  • Voldoen aan de aankoopvoorwaarden van Bureau Veritas
  • En voor strategische leveranciers, op landenniveau, een zelfbeoordelingsvragenlijst uitvoeren en verzenden

Als leverancier kunt u een bijdrage leveren aan onze reis en wij doen graag zaken met u.

Als u uw bedrijfsinformatie wilt delen, kunt u onderstaande vragenlijst invullen.

Bureau Veritas kan dan contact met u opnemen. Uw gegevens zijn gedurende 18 maanden beschikbaar voor al ons inkoopnetwerk.