Image
GEBOUWEN EN INFRASTRUCTUUR

Gebouwen en Infrastructuur

Overheden moeten voorzien in infrastructuur en woningen die voor lange termijn veilig en betrouwbaar zijn. Bureau Veritas helpt u om de veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en prestaties van uw bezit te verbeteren.

VEILIGE, DUURZAME INFRASTRUCTUUR LEVEREN

UW UITDAGINGEN

Ondanks de sterke groei van stedelijke populaties, verwachten stadsbewoners nog steeds veilige, duurzame bebouwing en een gezonde stedelijke omgeving. Deze groeiende behoeften zorgen voor steeds grotere uitdagingen voor beleidsmakers en ontwikkelaars. Zij moeten zorgen voor hoogwaardige gebouwen en infrastructuur die zowel winstgevend zijn als voldoen aan de milieu- en veiligheidsvoorschriften waarbij de strenge wetgeving en de complexe supply chains dit moeilijker dan ooit maken.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Grote bouw- en infrastructuurprojecten plannen en beheren kunnen niet zonder test-, inspectie- en compliance (TIC)-services. Bureau Veritas is hierin uw ideale partner.

  • Planning & ontwerp Ter ondersteuning van de levensvatbaarheid van uw project vanaf de ontwerp- en inkoopfase, inclusief ontwerpbeoordelingen, technische ondersteuning, vergunningsoplossingen en milieustudies.
  • Procurement & constructie Om de veiligheid en prestaties van uw onroerend goed voor lange termijn te waarborgen biedt Bureau Veritas kwaliteitsborging/kwaliteitscontrole (QA/QC) site-inspecties, tests van bouwmaterialen, projectmanagement en bouwtoezicht. Ons team van experts staat steeds voor u klaar.
  • Overdacht Om uw gebouwen en infrastructuur volgens toonaangevende duurzaamheidsnormen in de markt te zetten, ondersteunt Bureau Veritas u met Green Building-certificeringen zoals LEEDTM en het aannemen van diensten.
  • Asset management Om uw activa beter te kunnen onderhouden, controleren en beheren voert Bureau Veritas inspecties, energieprestatiebeoordelingen en levenscyclusanalyses voor u uit. 
  • Certificering voor gebouwen & infrastructuur Om de veiligheid van uw gebouwen en infrastructuur te garanderen, om uw reputatie te beschermen en om de prestaties van uw bezittingen te optimaliseren biedt Bureau Veritas u tal van certificatieschema’s aan zoals: ISO 55001 (Asset Management), om uw ROI te optimaliseren; ISO 9001 en ISO 14001, om aan de normen voor kwaliteit en milieubeheer te voldoen; en ISO 45001, om ongevallen en ziekte op de werkvloer te voorkomen door bedrijfsgezondheid- en veiligheidsbeheersystemen te beoordelen.