Transport & logistiek

Transport & Logistiek

Alle stakeholders in de transportketen moeten voldoen aan strenge regelgeving voor het veilig vervoeren van goederen. Bureau Veritas werkt met haar klanten samen zodat zij kunnen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen in de transport- en logistieke sector.

WIJ ZORGEN VOOR VEILIGHEID EN NALEVING VAN REGELS BIJ WERELDWIJD TRANSPORT VAN GOEDEREN

UW UITDAGINGEN

Veiligheid is het belangrijkste aspect van wereldwijd transport, met name bij gevaarlijke goederen. Leveranciers van tankcontainers moeten daarom aan tal van nationale en internationale voorschriften voldoen. Ook hebben ze te maken met een breed scala aan eisen van hun klanten en de branche. Onze klanten hebben inspectie- en classificatiediensten nodig die passen bij hun specificaties, ongeacht hun locatie of wanneer ze nodig zijn.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas voegt waarde toe aan uw bedrijfsvoering, dankzij onze uitgebreide kennis en ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde experts op het gebied van de inspectie van transportmiddelen.

  • Typegoedkeuring en eerste inspecties Van alle tankcontainers die tegenwoordig gebruikt worden, zijn de meeste initieel geïnspecteerd en gecertificeerd door Bureau Veritas. Ons flexibele, marktgerichte aanbod vervult een breed scala aan klantbehoeften.
  • Wettelijke inspecties van tankcontainers in gebruik We voeren periodieke, tussentijdse en uitzonderlijke inspecties uit van transporttanks, wissellaadtanks en tankcontainers die bedoeld zijn voor het vervoer van gevaarlijke goederen.
  • Vrijwillige inspectie Op verzoek van de eigenaar voeren wij vrijwillige, niet-regelgevende inspecties van transporttanks, wissellaadtanks en tankcontainers die bedoeld zijn voor het vervoer van gevaarlijke goederen.
  • Containers – wettelijke en vrijwillige diensten Ons dienstenpakket omvat ook periodieke inspecties aan de hand van CSC-voorschriften, ACEP/audits, on- en off-hire inspecties, reinheidscontroles en nog veel meer, om de staat van uw middelen onafhankelijk te kunnen vaststellen.
  • Scheepsclassificatie Bureau Veritas is een toonaangevend classificatiebureau voor containerschepen en bulkschepen voor wereldwijd transport van goederen. We hebben speciale software en methodes ontwikkeld om onze klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van cargo.