Transport & logistiek

Transport & Logistiek

Alle stakeholders in de transportketen moeten voldoen aan strenge regelgeving voor het veilig vervoeren van goederen. Bureau Veritas werkt met haar klanten samen zodat zij kunnen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen in de transport- en logistieke sector.

WIJ ZORGEN VOOR VEILIGHEID EN NALEVING VAN REGELS BIJ WERELDWIJD TRANSPORT VAN GOEDEREN

UW UITDAGINGEN

Veiligheid is het belangrijkste aspect van wereldwijd transport, met name bij gevaarlijke goederen. Leveranciers van tankcontainers moeten daarom aan tal van nationale en internationale voorschriften voldoen. Ook hebben ze te maken met een breed scala aan eisen van hun klanten en de branche. Onze klanten hebben inspectie- en classificatiediensten nodig die passen bij hun specificaties, ongeacht hun locatie of wanneer ze nodig zijn.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas voegt waarde toe aan uw bedrijfsvoering, dankzij onze uitgebreide kennis en ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde experts op het gebied van de inspectie van transportmiddelen.

  • Typegoedkeuring en eerste inspecties Van alle tankcontainers die tegenwoordig gebruikt worden, zijn de meeste initieel geïnspecteerd en gecertificeerd door Bureau Veritas. Ons flexibele, marktgerichte aanbod vervult een breed scala aan klantbehoeften.
  • Wettelijke inspecties van tankcontainers in gebruik We voeren periodieke, tussentijdse en uitzonderlijke inspecties uit van transporttanks, wissellaadtanks en tankcontainers die bedoeld zijn voor het vervoer van gevaarlijke goederen.
  • Vrijwillige inspectie Op verzoek van de eigenaar voeren wij vrijwillige, niet-regelgevende inspecties van transporttanks, wissellaadtanks en tankcontainers die bedoeld zijn voor het vervoer van gevaarlijke goederen.
  • Containers – wettelijke en vrijwillige diensten Ons dienstenpakket omvat ook periodieke inspecties aan de hand van CSC-voorschriften, ACEP/audits, on- en off-hire inspecties, reinheidscontroles en nog veel meer, om de staat van uw middelen onafhankelijk te kunnen vaststellen.

DE EXPERTISE EN ACCREDITATIES OM AAN UW VEILIGHEIDSEISEN TE VOLDOEN

Met Bureau Veritas heeft u een alles-in-één certificeringsaanbieder voor uw transportuitrusting, ondersteund door ons uitgebreide wereldwijde netwerk. Onze kantoren zijn geaccrediteerd voor conformiteitsbeoordeling volgens ISO 17020 door de verschillende nationale accreditatie-instellingen om de naleving van diensten te garanderen. Wij beschikken over autorisaties van de belangrijkste instanties die het transport van goederen reguleren, waaronder: ADR, RID, ADN, IMDG, CSC, US-DOT en Transport Canada.

200,000+certificaten uitgegeven in 2017
400toegewijde inspecteurs voor Transport & Logistiek
Transport- en logistieke activiteit in 46landen