Image
Chemicaliën

Chemicaliën

Door de groei van opkomende markten en grote ecologische en sociale problemen, wordt de chemische industrie gedwongen te innoveren. Van producenten wordt daarom verwacht dat zij nieuwe technologieën omarmen en meer conformiteitstesten toepassen. Bureau Veritas helpt chemische producenten om dit in overeenstemming met wet- en regelgeving te bereiken.

INNOVEER VOOR SUCCES IN DE CHEMIE

UW UITDAGINGEN

Als chemisch fabrikant krijgt u steeds meer te maken met de groeiende vraag om rekening te houden met het milieu en de volksgezondheid. Dit geldt met name voor speciale chemicaliën. Hiervan brengt de productie namelijk meer vraagstukken met zich mee, waaronder het verminderen van verontreinigende emissies en het beheersen van gevaarlijke reagentia.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas is wereldwijde expert in kwaliteit, hygiëne, veiligheid en milieu (QHSE) en biedt een scala aan tests, inspecties en certificeringsdiensten (TIC) om de waarde van uw bedrijfsmiddelen te optimaliseren en tegelijkertijd te voldoen aan alle wet- en regelgeving.

  • Ondersteuning tijdens de hele levenscyclus van uw activa Wij beoordelen de risico’s waarmee u wordt geconfronteerd al vanaf de ontwerpfase van uw middelen. We zorgen ervoor dat uw middelen tijdens hun hele levenscyclus hun waarde behouden door technische, inspectie- en onderhoudsplannen te ontwikkelen. We begeleiden u ook in het gebruik van digitale analyse, zodat u uw productiviteit kunt optimaliseren.
  • Optimaliseer uw OPEX-investering Wij helpen uw activiteiten zeker te stellen en uw terugkerende kosten (OPEX) te optimaliseren met onze inspectie van drukapparatuur.
  • Tests en analyse Ons wereldwijde netwerk van laboratoria analyseert de kwaliteit van uw chemicaliën en de grondstoffen die bij de productie worden gebruikt. Hierdoor kunt u voldoen aan de eisen van uw klanten en aan wettelijke verplichtingen. In het bijzonder helpen wij u met het vaststellen van de classificatie, etikettering en verpakking van uw producten en de Material Safety Data Sheet (MSDS).