WONINGEN, WINKELS EN RECREATIEVE GEBOUWEN

Woningen, winkels en recreatieve gebouwen

Bureau Veritas helpt u met veilig en duurzaam bouwen zodat investeerders en ontwikkelaars woningen, winkels en recreatieve gebouwen kunnen opleveren die zowel winstgevend zijn als voldoen aan de eisen van de eindgebruikers.

VOLDOEN AAN DE WENSEN VAN DE CONSUMENT EN WINSTGEVEND BLIJVEN

UW UITDAGINGEN

Ontwikkelaars trachten steeds winstgevende winkel- en recreatieve gebouwen te leveren die ook nog eens voldoen aan gebruikerseisen zoals een op maat gemaakte, comfortabele woonomgeving die betaalbaar is en waar digitale diensten worden geïntegreerd. Daarbovenop moeten ze alle bouwvergunningen verkrijgen en garant staan voor zowel gezondheid als veiligheid tijdens de bouw met een minimale impact op het milieu.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Dankzij onze markleiderpositie in duurzaamheidscertificeringen voor gebouwen kan Bureau Veritas u bijstaan bij elke stap in de bouw van uw woning, winkel en recreatieve gebouwen. Bureau Veritas helpt haar klanten bij duurzaam bouwen en om te blijven voldoen aan alle regelgeving van opstart tot overdracht. Dit maakt van Bureau Veritas de geschikte partner om veiligheid en gezondheid tijdens de bouw te garanderen waarbij we er ook voor zorgen dat de door u gebruikte apparatuur voldoet aan de regelgeving.

  • Duurzaamheid Bureau Veritas helpt u bij certificeringen zoals LEED, HQE en BREEAM en het voldoen aan wettelijke vereisten, zoals het verkrijgen van energieprestatiecertificaten (EPC’s). Op deze manier bent u zeker dat uw gebouw in lijn is met de milieuprestatienormen en de eisen voor een gezonde werkomgeving van eindgebruikers.
  • Asset management ondersteuning Bureau Veritas stelt een asset-managementplan voor u op na een volledige inventarisatie en inspectie van uw eigendommen. Bovendien voeren onze experts beoordelingen uit van uw activa zodat deze zo efficiënt mogelijk worden ingezet.
  • Naleving van regelgeving Bureau Veritas zorgt ervoor dat al onze inspecties tijdens het gebruik van apparatuur zoals boilers en elektrische systemen voldoen aan alle voorschriften.
  • Overdracht De Technical Due Diligence-service van Bureau Veritas vergemakkelijkt visuele inspecties van vastgoedtransacties. Dit is vooral nuttig wegens het steeds groter worden van gebouwen met een steeds complexer ontwerp waarbij de gezondheids-, veiligheids- en milieuregels ook nog eens strenger en geavanceerder worden.