Image
Software voor management van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM)

Software voor management van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM)

INTRODUCTIE

Software nodig op het gebied van (arbeids)veiligheid, gezondheid, milieu, gevaarlijke stoffen? Of juist op het gebied van compliance management of trainingen? Het kan allemaal. Zo heeft Bureau Veritas verschillende software-oplossingen in huis en werkt zij met selectief gekozen partners om u de beste oplossing te kunnen bieden. Zo kunnen wij helpen wet- en regelgeving in kaart te brengen of bijvoorbeeld audits of risicobeoordelingen uit te (laten) voeren. Ook beheren en organiseren wij alles omtrent assetmanagement, kunnen wij voorzien in een Learning Management Systeem of een op maat gemaakt dashboard.

 

IETS VOOR U?

Vraagt u zich af of acties niet effectiever kunnen worden beheerd? Of er centraal niet op eenvoudige wijze meer inzicht kan worden gecreëerd? Dan bent u bij Bureau Veritas aan het juiste adres.

INTERNATIONALE ERVARING EN BEST PRACTISES

Bureau Veritas Riskcontrol heeft (inter)nationaal ervaring met het helpen selecteren en (desgewenst) implementeren van de software. In samenspraak met u bepalen we waar de software voor uw organisatie aan moet voldoen. Ook zorgen we ervoor dat u de keuze baseert op de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

In plaats van een leeg platform zorgt Bureau Veritas ervoor dat uw stakeholders in het proces worden betrokken, audits voor u worden uitgevoerd en vervolgstappen in gang worden gezet.

PROJECT MANAGEMENT

Door het inzetten van ervaren projectteams zien wij erop toe dat uw software wordt geïmplementeerd door mensen met de juiste kennis. Wij werken met multidisciplinaire teams van experts die de voor uw organisatie benodigde ervaring bezitten. Bij ons werken Hogere Veiligheidskundigen samen met de softwareconsultants en worden, wanneer nodig, specialisten op andere gebieden ingeschakeld.

INFORMATIE

Voor aanvullende informatie over onze dienstverlening en de toepassingsmogelijkheden kunt u ons bellen op +31 88 450 55 00.