Earth

BV Greenline 
leveringsprogramma
gericht op duurzaamheid

Bureau Veritas is een zakelijke dienstverlener gericht op het bedrijfsleven en de maatschappij. Onze missie is om vertrouwen te bewerkstelligen tussen bedrijven, overheidsinstellingen en consumenten.

Als mondiale marktleider op het gebied van audits en certificering ondersteunen we onze 400.000 klanten om op een efficiëntere, meer structurele en betrouwbare wijze invulling te geven aan duurzame bedrijfsvoering en daarmee een bijdrage aan een meer duurzame wereld.

 

Duurzaamheid is onderdeel van onze strategie, onze organisatie en al onze bedrijfsactiviteiten.

Met onze kennis en ervaring staan we onze opdrachtgevers terzijde bij hun uitdagingen op het gebied van veiligheid, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid naast de kwaliteit van producten en dienstverlening gedurende alle fasen van de toeleveringsketen.

We ondersteunen onze klanten bij de keuze van bedrijfsmiddelen, grondstoffen en gedurende productie. We delen onze expertise bij ieder punt in de toevoerketen, variërend van toepassing van grondstoffen tot aan het gebruik van producten. Bureau Veritas staat ook opdrachtgevers bij in bouw- en infrasector bij nieuwbouw, renovatie en herinrichting. Ook bieden we belangrijke ondersteuning op het vlak van Nieuwe Mobiliteit. Het is ons streven om al onze opdrachtgevers te helpen en te begeleiden bij de invulling van hun duurzaamheidstrategie en te voldoen aan de verwachtingen van hun medewerkers en andere stakeholders.

Via ons GREEN LINE leveringsprogramma bieden we zowel commerciële als non-profit organisaties handvaten om duurzaamheidsdoelstellingen concreet in te vullen, te evalueren en te realiseren.

Met onze dienstverlening kunnen onze opdrachtgevers de impact van hun initiatieven m.b.t. milieu- en maatschappelijke aspecten in hun bedrijfsvoering en het bestuur ervan (ESG initiatieven en maatregelen) onderbouwd aantonen en ze traceerbaar, zichtbaar en betrouwbaar maken. Via het bieden van transparantie voorzien we onze klanten van handvaten om hun merk en bedrijfsnaam te beschermen.