Image
Introductie Electrical

Electrical

ELECTRICAL

Producenten, importeurs en retailers van elektrische apparatuur en elektronica worden voortdurend geconfronteerd met de snelheid waarmee technologische ontwikkelingen en veranderingen elkaar opvolgen. Daarnaast hebben consumenten steeds meer eisen op het gebied van betrouwbaarheid en technische mogelijkheden. En vergeet de regelgeving niet. Die is altijd in beweging, met alle gevolgen voor organisaties van dien.

WERKZAAMHEDEN

Bureau Veritas helpt u met de uitvoering van tests, inspecties, certificering en aanvullende dienstverlening rondom het voldoen aan specifieke normen voor elektrische installaties en apparatuur. Centraal staan de prestaties van uw apparatuur en de beoordeling of uw producten en elektrische installaties voldoen aan de kwaliteitseisen. Zo weet u of uw elektrische installaties veilig zijn en dat u het risico op bijvoorbeeld brand of blikseminslag geminimaliseerd heeft.

FOCUS

De inspecteurs van Bureau Veritas zijn allen expert in de wettelijke verplichte voorzieningen en hebben uitgebreide kennis van de normen op het gebied van elektrische installaties. Ons doel is om de veiligheid en efficiency van elektrische installaties te controleren en preventief onderhoud mogelijk te maken, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.