Image
Compass

Onze strategie: ons groeiprofiel versterken

Door het verbreden van de reikwijdte van onze diensten, uitbreiding van ons internationale netwerk en de voorsprong van de wereldwijde trends, die we beter bedienen van onze klanten—en het bevorderen van een meer duurzame toekomst.

Onze 5-pijlerstrategie

Onze strategie is opgebouwd rond 5 pijlers om te profiteren van onze sterke punten en de Groep verder te transformeren:

1. Marktdekking uitbreiden via belangrijke groei-initiatieven

Met een breder dienstenpakket zullen we onze traditionele markten verder penetreren. We hebben verschillende initiatieven geïdentificeerd om dit doel te bereiken, waaronder Opex-diensten (geleverd tijdens de operationele fase) in specifieke segmenten (Oil & Gas, Power & Utilities, Chemicals). We zijn ook van plan onze blootstelling aan sectoren die verband houden met consumentenbestedingen te vergroten via vier initiatieven: Buildings & Infrastructure, Agri-Food, Automotive en SmartWorld.

2. Word de favoriete partner van grote internationale bedrijven

We ontwikkelen meer geïntegreerde wereldwijde oplossingen voor het faciliteren en beveiligen van transacties en operaties van klanten. Deze diensten combineren inspecties, audits, testen en gegevensbeheer, evenals meer digitale inhoud en robuust accountbeheer, afgestemd op de behoeften van internationale bedrijven.

3. Verder inzetten van een efficiënt bedrijfsmodel om onze wendbaarheid en productiviteit te verbeteren

We ontwikkelen interne initiatieven zoals Excellence@BV en vergroten de digitale inhoud van onze dienstverlening.

4. Breng onze wereldwijde voetafdruk in evenwicht

TIC-uitdagingen verschillen per grootte, sector en locatie. Van Fortune 500-bedrijven in de VS tot ontluikende markten in China, wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor alle geografische gebieden. Als zodanig breiden we ons internationale bereik uit en streven we ernaar onze wereldwijde aanwezigheid in vijf gebieden in evenwicht te brengen: Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific.

5. Een leidende rol spelen in marktconsolidatie

Voortbouwend op ons trackrecord van het combineren van organische en externe groei in een gefragmenteerde wereldwijde TIC-markt, blijven we kleine en middelgrote bedrijven overnemen in specifieke markten en geografische gebieden.

2025 Strategisch plan

Bureau Veritas zal in het vierde kwartaal van 2021 de componenten van zijn financiële ambitie tot 2025 onthullen. De sterke fundamenten van de Groep blijven ongewijzigd en tonen duidelijk de degelijkheid van de lopende strategie aan. Zo zal Bureau Veritas, in afwachting van de aankondiging van haar volgende strategische plan, doorgaan met het ontwikkelen van de in 2015 ingezette strategie die zeer succesvol blijkt te zijn. De belangrijkste strategische richtingen die zijn geïdentificeerd als groeimotoren voor de komende jaren, zijn al het onderwerp van actieplannen in alle entiteiten van de Groep.

Krachtige megatrends ondersteunen de ontwikkeling van de TIC-sector

Image
Megatrends

Strategische focus op duurzaamheid

Bureau Veritas blijft zich inzetten voor zijn niet-financiële prestaties. Voorafgaand aan het volgende strategische plan heeft het zijn strategie voor sociale en ecologische verantwoordelijkheid tot 2025 gepresenteerd. Deze strategie, in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (UN SDG's) van de Verenigde Naties, is gericht op "Shaping a Better World". Het is gebaseerd op drie strategische assen: "Shaping a Better Workplace", "Shaping a Better Environment" en "Shaping Better Business Practices"; en drie duurzaamheidspijlers: “Sociaal & Menselijk kapitaal”, “Milieu” en “Governance”.

Ontdek onze markten en diensten

Ontdek