ISO 9001 Verdieping

Doelstellingen

Na het volgen van deze E-Learning hebt inzichten verkregen in de verplichtingen en verantwoordelijkheden van uw bedrijf op het gebied van kwaliteitsmanagement. Verder heeft u vaardigheden verwerft die nodig zijn om het implementatieproces van het kwaliteitsmanagementsysteem in uw bedrijf te starten. U bent bekend geraakt met de termen, definities en vereisten van de ISO 9001:2015.

Voor wie is de training bestemd

Deze training is bestemd voor:
  • Iedereen die betrokken is bij de plannning, implementatie, onderhoud, supervisie en auditen van een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de norm ISO 9001:2015;
  • Iedereen die geïnteresseerd is in kwaliteitsmanagementsystemen;
  • Iedereen die een carrière wil starten in de richting van kwaliteitsmanagementsystemen.

Inhoud van de training

In deze E-Learning leert u over de structuur en vereisten van de ISO 9001:2015 en hoe u deze moet implementeren.
Met onze "ISO 9001:2015 verdieping" leert u over de clausules, termen, definities, vereisten en de High Level Structure van de ISO 9001:2015

Het overzicht van de standaard die in deze cursus wordt aangeboden, geeft u de nodige vaardigheden om uw implementatieproces van het kwaliteitsmanagementsysteem in uw bedrijf te starten. Deze complete cursus geeft u een volledig begrip van de kwaliteitseisen en verantwoordelijkheden van uw bedrijf.

Deze E-Learning is momenteel enkel beschikbaar in het Engels.

E-Learnings komen niet in aanmerking voor een subsidie via de KMO-Portefeuille. Bekijk alle voorwaarden op de website van de KMO-Portefeuille.