Image
Industriële inspecties

Industriële inspecties

De groeiende druk van overheid en industriële ondernemingen bij het voldoen aan de steeds veranderende eisen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu, leeft heel sterk binnen de industriële sector. Wij als Bureau Veritas zijn in de mogelijkheid u te ondersteunen in het voldoen aan de eisen van de overheid en opdrachtgevers, van ontwerp tot aan installatie en ingebruikname.

Werkzaamheden

Bureau Veritas staat u bij met industriële inspecties van onder andere hefwerktuigen, drukapparatuur, tankcontainers, lasserskwalificaties, shopinspecties, ...
Dankzij deze inspecties zorgt Bureau Veritas ervoor dat risico’s beperkt worden, en zowel uw efficiëntie verbetert als de veiligheid en kwaliteit van uw diensten. Op deze manier worden uw processen beter beheersbaar en kan u uw impact op het milieu tot een minimum beperken.

Focus

Bureau Veritas voert haar keuringen geheel volgens de regels en op basis van nationale en intenationale normen en specificaties uit. Daarbovenop zijn al onze inspecteurs experts in de wettelijk verplichte normen. De focus van Bureau Veritas ligt op het voortdurend verbeteren van de veiligheid op het werk en de bescherming van de gezondheid waarbij u het vertrouwen van uw werknemers kan vergroten en uw imago en reputatie kan verbeteren.

Diensten

Transport en opslag

Welding

  • Lasserskwalificatie
  • Lasmethodekwalificatie

Shopinspectie

  • Shopinspectie
  • Expediting