Image
VOEDSELVEILIGHEID (FOOD & FEED)

Voedselveiligheid (food)

Consumenten en overheidsinstanties kijken altijd met een scherp oog naar de kwaliteit van voedingsmiddelen en diervoeders. Bedrijven die hiermee te maken hebben staan door de globalisering van voedingsmiddelen en diervoederindustrie voor steeds grotere uitdagingen. Daarbovenop neemt de beheersing van kwaliteit en veiligheid alsmaar toe in belangrijkheid door de toenemende complexiteit in bedrijfsketens en de groei van de internationale distributie.

Werkzaamheden

Het beheersen van risico’s rond kwaliteit, gezondheid, veiligheid, hygiëne en milieu zijn voor bedrijven actief in de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie enorm belangrijk. Het groot aantal mogelijkheden op gebied van certificering, inspectie en training dat Bureau Veritas Certification aanbiedt, zorgt ervoor dat deze bedrijven daadwerkelijk in staat zijn de belangrijkste risico-aspecten te beheersen. Daarbovenop kunnen ze zich zo beter in de markt positioneren en voldoen ze met zekerheid aan de wet- en regelgeving.

Bureau Veritas Certification heeft een gevarieerd aanbod in certificering, ook op het gebied van food. Dankzij de certificering van Bureau Veritas Certification bent u in de eerste plaats zeker dat uw organisatie en producten voldoen aan de milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Focus

Verregaande (inter)nationele ervaring en jarenlange opgebouwde expertise maakt van Bureau Veritas dé professionele partner bij uitstek op het gebied van kwaliteit, (voedsel)veiligheid, gezondheid en milieu. De uitgebreide kennis van onze gespecialiseerde auditoren maakt dat we steeds op hoog vakkundig niveau onze diensten kunnen aanbieden met een groot inlevingsvermogen in uw bedrijfssituatie.

Diensten