Image
VEILIGHEIDS MANAGEMENT

Veiligheids
management

Kritische aspecten in de dagelijkse bedrijfsvoering zijn veiligheid, gezondheid en welzijn. Naast hun ethische kant waarbij goed en verantwoord ondernemerschap het creëren van veilige arbeidsomstandigheden en het bevorderen van welzijn en gezondheid van zowel eigen medewerkers als subcontractors als bezoekers betekent, men ook moet voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. Daarbovenop hebben veiligheid, gezondheid en welzijn ook een directe impact op ziekteverzuim en de motivatie van mensen.

Het is dus van groot belang dat bedrijven die risicovol werk verrichten kunnen aantonen dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden men extra nadruk legt op veiligheid en gezondheid. Praktische veiligheidsaspecten en mogelijke risico’s werden vanuit de petrochemie ontwikkeld en ondergebracht in een certificeerbare norm die ondertussen hanteerbaar is binnen een reeks andere sectoren zoals de bouw, offshore industrie en de uitzendsector.

Werkzaamheden

Ondertussen biedt Bureau Veritas Certification op het gebied van veiligheid en gezondheid verschillende standaarden binnen de norm aan waartegen bedrijven zich kunnen laten certificeren.

Focus

Verregaande (inter)nationele ervaring en jarenlange opgebouwde expertise maakt van Bureau Veritas dé professionele partner bij uitstek op het gebied van veiligheid en gezondheid. De uitgebreide kennis van onze gespecialiseerde auditoren maakt dat we steeds op hoog vakkundig niveau onze diensten kunnen aanbieden met een groot inlevingsvermogen in uw bedrijfssituatie.

Diensten

  • ISO 45001 (gezond & veilig werken – G&VW)
  • Safety Culture Ladder
  • VCA 2017/6.0 (veiligheid petrochemie)
  • VCU 2011/05 (veiligheid uitzendbranche)
  • GWO (Kwaliteit & vakbekwaamheid)