Image
BV engineer on a structure

Onze expertise: testen, inspectie & certificering

Onze toonaangevende test-, inspectie- en certificeringsdiensten helpen klanten hun prestaties te verbeteren en risico's te verminderen, terwijl ze hun merken versterken. We ondersteunen onze klanten ook om efficiënter, methodischer en betrouwbaarder te zijn in hun reis naar duurzamer zakendoen en een duurzamere wereld.

Image
BV Trust In Your World Map EN

Testen

Onze test- en analysediensten maken het mogelijk om te controleren of producten en grondstoffen de vereiste eigenschappen hebben.

We testen ook op naleving van toepasselijke normen, voorschriften en specificaties, en voeren laboratorium- en on-site tests uit voor productie- en procesindustrieën. We profiteren van een groot netwerk van laboratoria die wereldwijd actief zijn. Onze faciliteiten, die ultramoderne laboratoriumapparatuur en veldspecifieke technische expertise bieden, zijn strategisch gelegen in het voordeel van onze klanten, waardoor ze gemakkelijker toegankelijk zijn vanuit havens en grote productielocaties.

 • Key Fact Testing 1

  3500

  overeenkomsten en accreditaties

 • Key Fact Testing 2

  100+

  accreditaties en erkenningen in alle belangrijke draadloze technologieën

 • Key Fact Testing 3

  7

  regionale centra wereldwijd voor het testen van olie en petrochemie

Inspectie

Inspecties ter plaatse zijn bedoeld om te controleren dat producten, diensten, activa en installaties werken naar toebehoren. 

Deze inspecties bestrijken een breed scala aan diensten en zijn ontworpen om de kwaliteit te controleren, kwantiteit te verifiëren en te voldoen aan de wettelijke vereisten. Onze inspectiediensten geven bedrijven vertrouwen in de betrouwbaarheid en integriteit van hun producten, bedrijfsmiddelen en systemen.

Inspecties van 50%van de liften in New York City op jaarbasis
No. 1wereldwijd in In-Service inspectie- en verificatiediensten in gebouwen en infrastructuur
30+ jaarTransport- of industriële infrastructuur moet gedurende de gehele levensduur worden geïnspecteerd

Certificering

Als onafhankelijke derde partij en geaccrediteerde certificatie-instelling bevestigen wij dat managementsystemen, diensten en mensen voldoen aan specifieke normen.

Apparatuur en producten in verschillende sectoren kunnen gecertificeerd zijn volgens internationale of nationale regelgeving, vrijwillige industrienormen of vereisten van fabrikanten en klanten. Certificering stelt bedrijven in staat nieuwe markten te betreden, hun merken te versterken of gewoon te opereren.

 • Key Fact Certification 1

  11,456

  schepen die 131,8 miljoen brutoregistertonnage (BRT) vertegenwoordigen (eind 2020)

 • Key Fact Certification 2

  Accreditatie door

  85

  instanties internationaal bij de certificering van QHSE-managementsystemen

 • Key Fact Certification 3

  151,700+

  certificaten van managementsystemen die momenteel geldig zijn

Meer over onze BV Green Line van diensten en oplossingen gericht op duurzaamheid

Klik hier

WIE WE ZIJN

Ontdek onze markten en diensten

Klik hier