Jaarcongres industriele veiligheid

News

Jaarcongres industriele veiligheid 2023

jan. 19 2023

Volgende week donderdag (26 januari) is het zover en wordt het Jaarcongres Industriële Veiligheid gehouden in DeFabrique, Utrecht.  Bureau Veritas Riskcontrol is aanwezig met een stand, te vinden op nummer 10. Ook in deze editie van het event staat (on)veiligheid binnen de (proces)industrie weer centraal op de agenda.

Break-outsessie: Veiligheidsrisico’s en maatregelen bij de productie en het gebruik van waterstof – Door Roman Latzusbaia, Technical Leader Hydrogen. 15:30-15:55

In het congresprogramma is een presentatie opgenomen rondom de gevaren en risico’s die verbonden zijn aan waterstof. Namens Bureau Veritas Riskcontrol verzorgt waterstofexpert Roman Latsuzbaia een presentatie over de gevaren en risico’s die verbonden zijn aan de productie, opslag, transport en gebruik ervan. In deze break-outsessie gaat hij o.a. in op de vraag hoe risico’s kunnen worden voorkomen of tot een aanvaardbaar niveau kunnen worden teruggebracht. Ook staat hij stil bij relevante Europese- en Nederlandse wetgeving.
 

Kijk voor meer informatie over het congres en de programmering op:
https://heliview.nl/industriele-veiligheid/