Hydrogen Summit 2022

News

Bureau Veritas zal deelnemen aan de 2022 World Hydrogen Summit & Exhibition 

apr. 29 2022

Bureau Veritas zal van 9 tot en met 11 mei 2022  deelnemen aan de 2022 World Hydrogen Summit & Exhibition in Rotterdam om haar leidende positie in de waterstofindustrie aan te tonen.

Dit vooraanstaand wereldwijd evenement gewijd aan vooruitgang binnen de waterstofindustrie, mogelijk gemaakt door de Sustainable Energy Council (SEC) in samenwerking met de provincie Zuid-Holland, de stad Rotterdam en de Rotterdamse haven, is de plek om zowel leiders uit de overheids- als de particuliere sector te ontmoeten om van gedachten te wisselen over zakelijke kansen en samenwerking die de waterstofindustrie vooruit helpen.

Waterstof, dat reeds vele jaren gebruikt wordt, in voornamelijk industriële toepassingen, is langzaam maar zeker het fundamentele element van de 21e eeuw aan het worden. Binnen de waterstofindustrie profiteren alle spelers in de waardeketen van de diensten van Bureau Veritas, van producenten tot leveranciers, aannemers en exploitanten en uiteindelijk consumenten.

Al meer dan 180 jaar is het onze missie om onze samenleving te ondersteunen bij de groeiende uitdagingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame ontwikkeling.

In tijden van industriële veranderingen wordt is de waterstoftechnologie voortdurend onderhevig aan innovatie. Als betrouwbare derde partij, met een wereldwijd netwerk van 80.000 experts, is Bureau Veritas de ideale partner om veiligheid en conformiteit in de gehele waardeketen te waarborgen gedurende de evolutie van groene waterstof.

Bezoek ons ​​op stand D-18 om met ons in gesprek te gaan over mogelijke samenwerking rondom veiligheid en de aspecten van testen, inspectie en certificering.