Press release

Bureau Veritas verlengt samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Defensie 

mrt. 28 2023

Bureau Veritas verlengt zijn samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Defensie met 4 jaar

Het team Grondstoffen van Bureau Veritas kan met genoegen melden dat het een dienstverleningscontract voor tests, inspecties en certificering (TIC) heeft getekend met het Ministerie van Defensie van Nederland. Dit contract maakt Bureau Veritas de erkende TIC-dienstenleverancier van het Ministerie.

Na een mededingingsprocedure kreeg Bureau Veritas in maart 2023 het contract toegewezen. Daarmee wordt deze samenwerking met 4 jaar voortgezet. Het team biedt het Ministerie meer dan alleen TIC-diensten, want het kan ook expertise en advies leveren om de overstap van het Ministerie naar hernieuwbare brandstoffen te versnellen.

Sinds 2018 is Bureau Veritas ook de erkende auditor van leveranciers voor de Militaire Luchtvaart Autoriteit. Dit project wordt gedragen door experts binnen het team Industrie en Faciliteiten.

Bureau Veritas Commodities Nederland

“We kijken ernaar uit om ons partnership te versterken en het Ministerie van Defensie terzijde te blijven staan met onze expertise inzake onafhankelijke TIC-diensten en energietransitie.”