Hydrogen Summit

News

Bureau Veritas neemt deel aan de World Hydrogen Summit 2023

apr. 17 2023

Bureau Veritas neemt deel aan de World Hydrogen Summit & Exhibition 2023 die gehouden zal worden van 9 t/m 11 mei a.s. in Rotterdam. Bij deze gelegenheid zal Bureau Veritas de Renewable Hydrogen Certification methodiek presenteren, een vooruitstrevende aanpak om duurzame en veilige productie van hernieuwbare waterstof objectief en onafhankelijk te beoordelen.

De Sustainable Energy Council (SEC) organiseert samen met haar partners Haven van Rotterdam, de Stad Rotterdam en de Provincie Zuid-Holland opnieuw de driedaagse World Hydrogen Summit & Exhibition. Het event biedt een platform voor ruim 8.000 experts en beleidsmakers afkomstig uit meer dan 100 landen op het gebied van hernieuwbare energie en de toepassing van waterstof

Bureau Veritas biedt een breed portfolio van specifieke diensten m.b.t. waterstof voor alle spelers in de waardeketen, variërend van producenten en toeleveranciers tot aan industriële gebruikers en consumenten. Dat aanbod past in de bedrijfstraditie van Bureau Veritas die gericht is op het bieden van oplossingen m.b.t. onder meer kwaliteit, veiligheid, milieu, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame ontwikkeling.

Tegen de achtergrond van de acute en snel groeiende behoefte aan duurzame en hernieuwbare energie neemt Bureau Veritas een toonaangevende rol in als wereldwijd erkende partner om zowel veiligheid als compliance te waarborgen in de waardeketen van waterstof, met inbegrip van productie, opslag, transport en verbruik.

Bezoek onze stand A67 om kennis te nemen van onze dienstverlening en expertise. Voor meer informatie over het event verwijzen wij u naar de website https://www.world-hydrogen.com en raden u aan om onze komende nieuwsupdates te volgen.