Meet our People

Ik ben lid van een geweldig team, we zijn net een grote familie.
We ondersteunen en helpen elkaar de hele tijd, zowel tijdens de uren als na de uren. Dit is voor mij enorm motiverend en natuurlijk ook een hele mooie voldoening in je werk.

Daina Cane Joined in 2013

Bureau Veritas is op alle vlakken heel leuk om te werken, de sfeer bij het bedrijf is professioneel, maar wij hebben als collega’s ook een warme band, wat voor mij persoonlijk, het komen werken, heel leuk maakt. Ik doe mijn job heel graag en elke dag weer.
Als werknemer kunnen praten over problemen zowel op job-niveau als op persoonlijk niveau vind ik enorm belangrijk. Het mooie is, dat bij Bureau Veritas hier ook steeds oor naar is.
Elke dienst heeft haar specialiteiten en iedereen heeft een hele gevarieerde functie, wat het zeker en vast niet saai maakt.

Linda Elders Joined in 2015

De leuke collega’s van Bureau Veritas hebben mij, met hun goede begeleiding en ervaring, geholpen om mijn masterproef tot een succesvol einde te brengen. Deze begeleiding, ondersteuning en collegialiteit werd ook doorgetrokken toen ik bij Bureau Veritas vast in dienst kwam.
De variatie en de dagelijkse uitdagingen van het werk zorgen er nog steeds voor dat ik elke dag met veel plezier de trip naar kantoor maak.

Niels De Prins Joined in 2018

Ik ben gestart als inspecteur van drukhouders geschikt voor het transport van chemicaliën, verder gegroeid naar technisch verantwoordelijke in België en Nederland om vervolgens deze rol te combineren met een functie uitgeoefend voor ons hoofdkantoor nl. teamleider van een technisch centrum met kantoren te Frankrijk, Spanje en België voor de wereldwijde ondersteuning van de nieuwbouw van drukhouders. In mijn huidige rol combineer ik technisch leiden van een team in de Benelux, het commerciële aspect en de wereldwijde nieuwbouw- en periodieke inspectie activiteiten van Bureau Veritas in dit domein, welke zeer uitdagend zijn! Dit alles binnen het Transport en Logistics Services departement.

Bart Van Looveren Joined in 2009