Webformulier Arbeidsongevallen Management

bescherming van persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld door Bureau Veritas Benelux, Plotterweg 38, 3821 BB Amersfoort, en worden onderworpen aan computerverwerking om te reageren op uw vraag op basis van uw toestemming.

 

Uw persoonlijke gegevens zijn bedoeld voor de afdeling Corporate Communication of de afdeling Kwaliteit, Gezondheid & Veiligheid en Milieu van de Bureau Veritas Group, afhankelijk van de aard van uw verzoek. Ze worden ook gedeeld met hun dienstverleners die advies- en technische diensten verlenen, evenals voor de IT-afdeling van Bureau Veritas. Ze worden bewaard gedurende een periode van één jaar vanaf uw verzoek. Uw persoonlijke gegevens kunnen worden overgedragen buiten de Europese Unie, naar landen waar dochterondernemingen van Bureau Veritas actief zijn, op basis van standaardcontractuele clausules opgesteld door de Europese Commissie.

 

Velden gemarkeerd met een asterisk moeten worden ingevuld. Anders zou Bureau Veritas Services niet in staat zijn om op uw verzoek te antwoorden. Conform de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens van 25 mei 2018 heeft u het recht om toegang te krijgen tot, rectificatie van en verwijdering van persoonlijke gegevens met betrekking tot u, evenals het recht om de verwerking te beperken, het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking of het recht op overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U heeft het recht om te allen tijde uw toestemming in te trekken door verbinding te maken met de site https://personaldataprotection.bureauveritas.com en het vakje dat is toegewijd aan het verzamelen van uw toestemming uit te schakelen. U heeft ook het recht om algemene en specifieke richtlijnen op te stellen die bepalen hoe u wilt dat deze rechten worden uitgeoefend na uw overlijden. U kunt uw rechten online uitoefenen om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland of de relevante autoriteiten in uw land.

CAPTCHA
Cette question sert à vérifier si vous êtes un visiteur humain ou non afin d'éviter les soumissions de pourriel (spam) automatisées.