Image
ISO 3834-2

ISO 3834

De ISO 3834 beschrijft Kwaliteitsborgingseisen voor smeltlassen van metalen. Door certificering kunt u aantoonbaar maken dat het lasproces aan gestelde kwaliteitseisen voldoet.

Naast eisen voor het kwaliteitsborgingssysteem zijn er in de norm specifiek eisen opgenomen voor relevante aspecten bij de uitvoering. U kunt daarbij denken aan eisen voor de lassers, inspecties en niet destructief onderzoek. Maar ook eisen voor uitbestedingen, lasmaterieel, opslag, lastoevoegingmaterialen, naspeurbaarheid etc.

ISO 3834 gecombineerd met iso 9001

Naast de ISO 3834 heeft uw organisatie vaak ook de behoeften of noodzaak om ISO 9001 gecertificeerd te zijn. Bij Bureau Veritas voeren we de ISO 3834 certificeringen gecombineerd met de ISO 9001 certificeringen uit. Dit heeft uiteraard voordelen in de belasting van uw organisatie doordat het aantal mandagen door de gecombineerde aanpak verminderd kan worden.

ANDERE VOORDELEN VAN EEN iso 3834 CERTIFICERINGSTRAJECT BIJ BUREAU VERITAS

EÉN VAST CONTACTPERSOON

Sinds enkele jaren hebben wij onze certificatie afdeling in de Benelux zo ingericht dat u altijd één vast contactpersoon heeft als aanspreekpunt. Deze persoon denkt met u mee over de planning, certificaat uitgifte, offertes en meer. Dankzij deze korte lijnen is het mogelijk om zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen samenwerken.

ERVARING IN UW BRANCHE

Bureau Veritas heeft een groot aantal auditoren en inspecteurs die een ruime ervaring hebben binnen uw branche. Onze  auditmethode staat bekend als pragmatisch en helpt u om de kans op snel certificeren te vergroten.

HOE WERKT EEN CERTIFICERINGSTRAJECT

Heeft u nog niet eerder een certificeringstraject doorlopen? Uiteraard willen we het volledige traject in een persoonlijk gesprek graag toelichten.
Wilt u nu al meer  informatie over het certificatieproces, dan kunt u ook onze brochure “Het Certificatieproces” alvast nalezen. U kunt de brochure hier downloaden.