Energieoverdracht

Veranderingen in de manier waarop energie wordt opgewerkt, heeft ook grote invloed op de energienetwerken. Wij helpen u om veiligheid en compliance in ogenschouw te houden tijdens het bouwen van nieuwe netwerkstructuren.

WERKEN AAN VERANDERENDE BEHOEFTEN ENERGIENETWERK

UW UITDAGINGEN

De manier waarop energie wordt opgewekt, verandert. Koolstofarme opwekking staat aan de basis van de ontwikkeling van geavanceerde, verbonden elektriciteitsnetten en interregionale integratie wordt steeds belangrijker. Dit vereist ook nieuwe investerings- en onderhoudsstrategieën. Als beheerder van een transmissiesysteem, moet u rekening houden met de veranderende behoeften voor het stroomnet. Denk aan investeringen in nieuwe transmissielijnen, het upgraden van technologie en het verlengen van de levensduur van uw huidige netwerken. Ook moet u ervoor zorgen dat uw energienet voldoet aan internationale normen voor veiligheid en compliance. 

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN


Met onze diensten helpen we u bij het bouwen en onderhouden van uw elektriciteitsnetten en het tegelijkertijd voldoen aan de behoefte van uw land aan voorzieningszekerheid. 

  • CAPEX-services
    Wij bieden CAPEX-services voor het hele project om u te helpen uw ROI te optimaliseren. Onze ondersteuning bij projectmanagement, bouwtoezicht en kwaliteitsborging/kwaliteitscontrole (QA/QC) services zijn bedacht om u naadloos te begeleiden bij het upgraden van uw energienetwerken.
  • OPEX-services 
    Met onze OPEX-services maken we gebruik van digitale hulpmiddelen en technologieën om de inspectie en onderhoud van bestaande transmissienetten te verbeteren. Ons partnerschap met Avitas stelt ons in staat om AI, geautomatiseerde gegevensverzameling, en beeldherkenningstechnologieën in te zetten om betere inzichten te leveren over transmissiebehoeften.