LUCHT- & RUIMTEVAART

Onder invloed van economische, politieke en sociale veranderingen, gestuwd door innovatie binnen de digitalisering ontwikkelt de ruimtevaartindustrie zich in een stroomversnelling. Daarbovenop ontstaan er tal van diensten met toegevoegde waarde waardoor het des te belangrijker wordt ervoor te zorgen dat u steeds voldoet aan alle internationale en lokale wettelijke vereisten.

REGELS NALEVEN IN EEN VERANDERENDE AEROSPACE SECTOR

UW UITDAGINGEN

Stijgende concurrentie, hogere eisen en globalisering liggen aan de basis van de steeds veranderende werking binnen de lucht- en ruimtevaartindustrie. Zulke veranderingen brengen uiteraard grote uitdagingen op gebied van regelgeving met zich mee. Want complexe eisen om te voldoen aan lokale, internationale en klant-regelgeving maken het er absoluut niet makkelijker op.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Dankzij onze nauwe samenwerking met fabrikanten en exploitanten binnen deze sector kan Bureau Veritas u helpen om risico’s te beperken en om te voldoen aan alle wettelijke eisen in deze steeds snel veranderende industrietak. Hiervoor bieden we u een uitgebreid gamma van diensten aan.

  • Procesmanagement Om ervoor te zorgen dat uw beheersystemen gecertificeerd zijn en dat u over de vaardigheden en processen beschikt om deze effectief te evalueren en beheren werkt ons team steeds samen met u. Zo controleren we of de ontwikkeling van uw nieuwe producten gebaseerd is op robuuste processen, zoals Advanced Product Quality Planning (APQP), dat deze gedeeld worden met uw klanten en leveranciers en dat al deze processen geaccrediteerd zijn.
  • Productie van apparatuur Bureau Veritas is uw partner bij het behalen van het gewenste kwaliteitsniveau en standaardiseren van uw producten, faciliteiten en systemen in uw supply chain, dit met het uitvoeren van productconformiteitsbeoordelingen tot kwaliteitsmanagement van leveranciers.
  • Veiligheid en naleving Bureau Veritas draagt met haar diensten bij aan een effectief beheer van veiligheid, gezondheid en milieukwesties. Deze gaat van het veilig werken met en de verwerking van gevaarlijke chemicaliën tot management van industriële risico’s en maatregelen voor gegevensbescherming.