Stroom- en Gasdistributie

Stroom- en Gasdistrubutie

Distributiesystemen maken een enorme transformatie mee. Consumenten en producenten worden steeds slimmer en meer verbonden. De infrastructuur van het distributienet herontdekt zichzelf hierdoor als marktplatform. Wij helpen u uw systeem te managen en onderhouden en beschermen uw consumentengegevens.

UW DISTRIBUTIESYSTEMEN EN DATA OPTIMALISEREN

UW UITDAGINGEN

De huidige distributiesystemen worden steeds slimmer: ze doen dienst als datacentra en registreren dagelijks aanzienlijke hoeveelheden consumentendata over energiestromen. Maar internationale wetgeving rondom gegevensbescherming wordt strenger en de bedreigingen voor cyberbeveiliging nemen toe. Het beheren van uw data wordt hiermee een uitdaging. Als beheerder van een distributiesysteem moet u zorgen voor de betaalbaarheid en beschikbaarheid van uw diensten. Tegelijkertijd wilt u gevoelige consumentendata beschermen.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Onze dienstverlening stelt u in staat distributiediensten te beheren en onderhouden. We kunnen u ook helpen bij het beheren en optimaliseren van lokale bedrijfsovernames.  

  • CAPEX-services 
    Wij bieden CAPEX/services waarmee u de kwaliteit van uw nieuwe distributiesysteem hooghoudt op gebied van specificaties, budget en tijdsplanning. Onze dienstverlening omvat on-site QA/QC-services, ondersteuning bij projectbeheer en bouwtoezicht.
  • OPEX-services  
    Met onze OPEX-services waarborgen we de integriteit van uw bedrijfsmiddelen en de betaalbaarheid en beschikbaarheid van uw distributiediensten.

Business Process Outsourcing

We verzorgen kritieke ondersteuningsprocessen op locatie en waarborgen de veiligheid en integriteit van uw netwerkinfrastructuur. Hierdoor kunt u zich concentreren op kernactiviteiten in asset management en dagelijkse werkzaamheden. Onze uitbestede veldactiviteiten omvatten meteraflezing en meter-datamanagement, ontkoppelings- en heraansluitingsdiensten, technische en niet-technische verliesreductie en 24/7 hulpdiensten.

CERTIFICERING VOOR STROOM- EN GASDISTRIBUTIE

Ons scala aan certificatiediensten voor stroom- en gasdistributie stelt u in staat om beveiligingsinbreuken te voorkomen. Deze kunnen namelijk mogelijk uw bedrijfscontinuïteit beïnvloeden en gevoelige klantgegevens in gevaar brengen. Ons certificeringsprogramma voor ISO 27001 biedt u een gestructureerde aanpak voor informatiebeveiliging. Het helpt u om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw consumentengegevens te beschermen en tegelijkertijd het risico van inbreuken te beperken. Zo zorgen we ervoor dat u voldoet aan de wetgeving voor gegevensbescherming.