VERVOERSINFRASTRUCTUUR

Bureau Veritas ondersteunt bij de aanleg van duurzame weg-, spoor-, lucht- en haveninfrastructuur want economische groei vraagt om een effectieve transportstructuur.

EEN LANGETERMIJNVISIE VOOR VERVOERSINFRASTRUCTUUR

UW UITDAGINGEN

Onderhoud en integriteit van uw structuur zijn twee belangrijke aandachtspunten. Investeringsdoelstellingen dienen behaald te worden terwijl men ook de hoogst mogelijke niveaus van veiligheid en betrouwbaarheid moet garanderen. Daarbij komt dat u een infrastructuur moet ontwerpen die generaties lang meegaat, vaak nog langer dan oorspronkelijk voorzien, en dat u moet voldoen aan de steeds strenger wordende wetgeving. Dit alles bezorgt bedrijven en exploitanten, gespecialiseerd in transportconstructie zeer complexe uitdagingen bij hun weg-, spoor-  en luchthavenprojecten.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas ondersteunt u bij het ontwikkelen van een kosteneffectieve toekomstgerichte vervoersinfrastructuur. Daarbovenop kunnen wij dankzij ons compleet dienstenpakket u helpen uw bestaande infrastructuur te onderhouden en eindgebruikers op deze manier veilig transport en reizen garanderen.

Bureau Veritas reageert op de behoeften van haar klanten in een breed spectrum van transportinfrastructuurprojecten en we werken in de hele waardeketen.

  • Luchthavens Bureau Veritas helpt bij het optimaliseren van de veiligheid van luchthaveninfrastructuur van effectief bouwprojectbeheer tot ontwerp en bouwtoezicht. Dit in een steeds veeleisender klimaat van regelgeving. Op deze manier draagt Bureau Veritas met haar breed scala aan luchthavendiensten bij aan het dagelijks vervoer van miljoenen passagiers. Niet onbelangrijk gezien de steeds stijgende toename van zowel de bouw als uitbreidingen van vliegvelden.
  • Havens Bureau Veritas biedt allerlei diensten aan om veiligheid te optimaliseren en haveninfrastructuurprojecten te ondersteunen. Onze diensten omvatten certificeringen voor veiligheid, apparatuurinspectie, wettelijke inspecties van hefapparatuur en projectmanagement. Daarbovenop is Bureau Veritas een toonaangevende marine classificatiemaatschappij en kunnen we haven gerelateerde diensten zoals containercertificeringen aanbieden. Op deze manier draagt Bureau Veritas bij aan de cruciale rol die vervoer over zee in onze wereldeconomie inneemt.
  • Spoorinfrastructuur Bureau Veritas ondersteunt spooraanbieders met technisch toezicht op ontwerp- en bouwactiviteiten waarbij ook gecontroleerd wordt op het voldoen aan alle vereisten, met verificatie door derden waarbij ook technisch toezicht wordt gehouden op ontwerp en constructie, met periodieke inspecties en certificering van apparatuur en managementsytemen. Dankzij de diensten aangeboden door Bureau Veritas kunnen spooraanbieders voldoen aan de vele veiligheids-, regelgevende en logistieke eisen.
  • Wegen Bureau Veritas werkt samen met bouwbedrijven om geïntegreerde technische ondersteuning te bieden. Dit vanaf de aanbestedingsfase tot ontwerp en constructie, inclusief onafhankelijke ontwerpcontrole van alle facetten van de bouw. Daarbovenop helpt Bureau Veritas u bij het beoordelen van materialen, bij het managen van projecten, bij het testen op veiligheid en impact en bij het behalen van certificeringen. Dankzij onze technische expertise is Bureau Veritas uw geschikte partner voor veilige en betrouwbare wegen en bruggen.