Compliance Bureau Veritas aanpak

News

Praktische compliance aanpak Bureau Veritas & Enhesa

fév. 22 2024

Vanuit het partnership tussen Bureau Veritas en Enhesa is een unieke en sterk praktisch gerichte aanpak ontwikkeld rondom compliance – het voldoen aan wet- en regelgeving – die voor iedere organisatie geschikt is.

Deze modulaire en schaalbare aanpak is gebaseerd op een zestal stappen, die aanvullend op elkaar de basis leggen voor een continu compliance proces. Dit proces omvat inventarisatie, implementatie, toetsing, verbetering en beheer om te voldoen aan relevante, actuele wet- en regelgeving èn een aanpak om te anticiperen op nieuwe wettelijke verplichtingen.

Gezien het directe verband tussen compliance en de eisen uit de Europese CSRD wetgeving m.b.t. duurzaamheidsverslaggeving, biedt de gecombineerde compliance aanpak van Bureau Veritas en Enhesa ook concrete handvaten voor organisaties om zich hierop voor te bereiden.

Meer weten over de actualiteit rondom compliance, onze gezamenlijke compliance aanpak en de relatie met de Europese CSRD wetgeving? Ervaar het gemak en meld je aan via de knop hieronder om direct toegang te krijgen tot de video link van onze laatste Compliance webinar. Voor direct contact klikt u hier om gebruik te maken van ons webformulier.