Image
Bureau

Erkenning KMO-Portefeuille

Bureau Veritas Training Benelux heeft de erkenning voor de KMO-Portefeuille. Na de KMO-Portefeuille audit in 2021 succesvol te hebben afgerond, is de erkenning weer voor vijf jaar verlengd.

In oktober 2021 heeft de audit plaatsgevonden voor het verlengen van deze KMO-Portefeuille erkenning. De audit is succesvol afgerond en het certificaat is ontvangen. Hiermee kan Bureau Veritas de aankomende vijf jaar weer opleidingen aanbieden waarbij gebruik kan worden gemaakt van deze subsidie. 

De KMO-Portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor Vlaamse kleine of middelgrote ondernemingen financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten waardoor de kwaliteit van de onderneming verbeterd wordt. Onder deze diensten vallen opleidingen en adviezen, waaronder ook de meeste opleidingen van Bureau Veritas Training Benelux. Door de gestelde richtlijnen van Vlaio komen de eLearnings niet in aanmerking voor subsidie.

De subsidiemaatregel wordt met name gebruikt voor onze Lead Auditor opleidingen op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001. Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is € 7.500 steun. Wilt u gebruik maken van de KMO-Portefeuille? U kunt de steun aanvragen via de website van Vlaio. Het erkenningsnummer is DV.O110355.

Image
dienstverlener van de kmo-portefeuille