Image
Trainingszaal

Trainingen en opleidingen

Bureau Veritas is een toonaangevende aanbieder op het gebied van training services in België en Nederland. In de loop der jaren is er een enorm aantal trainingen ontwikkeld, die gericht zijn op praktische normkennis. De trainingen worden altijd verzorgd door praktijkgerichte trainers met werkervaring als consultant, auditor of inspecteur.

ONS AANBOD TRAININGEN

Onze trainingen en opleidingen zijn altijd gerelateerd aan de dienstverlening die Bureau Veritas in Certification en/of Industrie aanbiedt. Dit leidt tot een gevarieerd aanbod aan trainingen, voor zowel interne auditors, bijscholing als Lead Auditor, opfristrainingen, technische workshops en kwalificatie- en certificeringsprogramma's voor personeel.

De opleidingen zijn vooral interactief met gebruik van praktische voorbeelden, case studies, vragen en antwoorden, oefeningen en uitwisseling van kennis en ervaringen door onze trainers zelf. Onze trainingen bieden deelnemers uit verschillende bedrijfstakken en industrieën met uiteenlopende achtergronden de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen om zo hun kennis verder uit te breiden.

Heeft u nog een vraag of wilt u graag informatie op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

IN-COMPANY TRAININGEN

Indien gewenst kunnen wij onze exclusieve trainingen ook in uw eigen organisatie verzorgen. Deelnemers voelen zich bij een In-Company training in het algemeen veiliger en meer vertrouwd, omdat ze in een voor hen bekende omgeving zijn. Bovendien kunnen praktijkvoorbeelden in de training meer gericht en toegespitst worden op uw eigen organisatie.

Wij verzorgen de In-Company trainingen voor zowel kleine als grotere groepen deelnemers. Ook voor een groepsgrootte met minder dan 10 deelnemers is het absoluut interessant om een In-Company training te organiseren. Het is vaak voor kleine groepen zowel kwalitatief als financieel interessant om te kiezen voor een In-Company Training. Graag plannen wij een afspraak om vrijblijvend een passende prijsopgave voor u op te stellen.

Neemt u hiervoor contact op met onze trainingsafdeling.

IRCA ERKENNING

Onze trainingsorganisatie is erkend door CQI-IRCA. IRCA staat voor International Register of Certificated Auditors. Auditoren die voldoen aan de eisen en voorwaarden kunnen zich inschrijven op de IRCA-database als officieel gecertificeerd Lead Auditor. Door deze IRCA-erkenning (onder andere voor onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 Lead Auditor opleidingen) heeft u de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven en heeft u de garantie, dat de opleiding inhoudelijk voldoet aan de kwaliteitseisen die IRCA stelt. Ofwel de garantie van een erkende en goede training.

KMO PORTEFEUILLE

Bureau Veritas Trainingen heeft in België de erkenning voor de KMO-Portefeuille

Ons erkenningsnummer is: DV.0110355