Lean Practitioner

OBJECTIVES

Wil je gemakkelijker, sneller en beter kunnen voldoen aan de eisen van je klant? Ga dan met een Lean training aan de slag. Lean is een methodologie om een hoge procesefficiëntie te bereiken en overbodig werk te elimineren. Elk repetitief proces kan worden verfijnd, en tijdens deze Lean Practitioner training ontdek je hoe je dat doet.

WHO THE COURSE IS FOR?

Deze training is bestemd voor iedereen die aan de slag wilt gaan met procesverbetering. In elke sector is het mogelijk om Lean tools te gebruiken, aangezien elk repetitief proces kan worden geoptimaliseerd. Tijd om procesverbetering in jouw werkomgeving te implementeren, ongeacht je vakgebied.

COURSE CONTENTS

Tijdens de training voer je als cursist oefeningen uit met verschillende tools om met Lean vertrouwd te raken. Als Lean Practitioner beschik je over de kennis die nodig is om bestaande processen binnen een organisatie te optimaliseren en te verfijnen, alsook om nieuwe werkgewoontes te creëren. Dit leer je tijdens deze Lean Practitioner training.

De training wordt afgesloten met een digitaal examen. Slaagt u voor het examen, dan ontvangt u het Lean Practitioner theoriecertificaat.

Complete trainingsdata:

  • 14 maart 2024, 15 maart 2024, 22 maart 2024

COURSE DATES

START DATE END DATE METHOD VENUE BOOK NOW
14 maart 2024, 8:30 22 maart 2024, 17:00 Class Antwerpen BOOK NOW