Olie en Petrochemie

Olie en petrochemische producten

Bureau Veritas speelt in op de behoefte van grote spelers in de olie- en petrochemische industrie door middel van een uitgebreid en wereldwijd netwerk van testfaciliteiten.

WIJ GARANDEREN DE KWALITEIT VAN OLIE EN PETROCHEMISCHE PRODUCTEN

UW UITDAGINGEN

Kwaliteitscontrolediensten zijn cruciaal voor de olie- en petrochemische industrie en voor de gebruikers van deze producten. Olie-, gas- en petrochemische producenten en handelaren moeten zeker zijn van de kwaliteit van hun product en moeten stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de waarde behouden blijft. Luchtvaartmaatschappijen, rederijen en verkopers van autobrandstoffen moeten er ook zorg voor dragen dat hun brandstoffen en smeermiddelen aan alle specificaties voldoen.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas biedt inspecties, tests en adviesdiensten op laad-, los- en ship-to-ship-locaties over de hele wereld. Onze klanten profiteren van ons wereldwijde netwerk van hypermoderne laboratoria voor tests.

  • Upstream olie & gas Bureau Veritas biedt nauwkeurige analyses van ruwe olie, smeermiddelen, hydraulische vloeistoffen, put- en afvalwater test voor onshore en offshore klanten.
  • Downstream olie & gas/raffinaderijen Ons team van experts gebruikt diverse analytische technieken in onze geavanceerde faciliteiten om onze klanten te helpen voldoen aan de meest veeleisende industriestandaarden voor aardolieraffinage en verwerking en zuivering van onbewerkt aardgas. 
  • Lucht- en scheepvaart We monitoren en analyseren de brandstofkwaliteit van vliegtuigen zodat we zeker weten dat alleen specifieke brandstoffen een vliegtuig bereiken. In de scheepvaart zorgen we voor een naadloze overdracht van vrachttransfers, vooral voor aardolievrachten.
  • Automotive en tankstations Bureau Veritas biedt ook een scala aan ondersteunende diensten voor de auto-industrie, waaronder bacteriële testen op benzine en diesel. Tankstations helpen we te voldoen aan strenge product-, milieu- en veiligheidswetgeving.
  • Integriteit van de industrie en installaties Ons professioneel, gekwalificeerd team voert routinecontroles uit op de staat van de olie om problemen in werktuigen te identificeren. Dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt in kerncentrales, zodat installaties kunnen worden gerepareerd voordat catastrofale storingen optreden.